Assalamualaikum...

Shaklee Independent ID 884995 SMS / WhatsApp 0194511649.Saya merupakan Pengedar SAH Shaklee di kawasan Puncak Alam, Shah Alam 2, Meru, Saujana Utama.

http://www.facebook.com/pages/Vitamin-Terbaik-Teratak-Niagaku/303766139738790?sk=info

"Barangsiapa yang bertakwa kepada Allah, nescaya Allah akan lepaskan ia dari masalah hidup Dan diberikannya rezeki dari sumber yang tidak diduga. Dan barangsiapa yang bertawakkal kepada Allah, nescaya Allah akan mencukupkan keperluannya. Sesungguhnya Allah melaksanakan urusan ( yang dikehendaki ) Nya. Sesungguhnya Allah telah mengadakan ketentuan bagi tiap-tiap sesuatu."

Wednesday, May 14, 2014

Bonus Shaklee : Alhamdulillah

Bonus Shaklee
Alhamdulillah..bonus Shaklee saya dah masuk..anak2 downline hebat2 saya yang lain boleh la cek akaun masing2...saya mmg surirumah sepenuh masa. Menjaga suami dan anak2 sebaiknya..semampunya..sambil2 relaks2 saya jana income dengan Shaklee...
Bermula dengan 2 angka, naik ke 3 angka dan kini 4 angka..doakan saya untuk capai 5 angka dan ke atas sikit je lagi nak cecah 5 angka...syukur...

Modal saya hanya RM75 sahaja..Shaklee sangat mudah..tkder stok tkpe..semuanya online skg ni...order, klik2 ,bayar dan pihak shaklee akan poskan ke pelanggan anda...kos pos kalau nk citer mmg tk logik..murah sgt kot..berkilo2 barang pun flatrate pos cuma RM10 sem / RM20 ss...

Jom join saya..nak buat fulltime, partime or sendiri makan pun boleh..sambil2 sihat..dapat rebate bonus..senang kan...Nak join ahli free pun boleh...ada caranya :-)

Berminat meh hubungi saya :-)

Join Ahli Shaklee
* DISCLAIMER: 
These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. 


Kami ialah Pengedar Sah Shaklee anda di Puncak Alam, Shah Alam 2, Sungai Buloh dan Shah AlamPenghantaran produk Shaklee menggunakan khidmat kurier ke seluruh Malaysia. Hubungi kami di naiey08[@]yahoo.com, atau SMS/WhatsApp ke 019-451 1649 (Naizatul). Jom LIKE FanPage Vitamin Terbaik Teratakniagaku untuk mengetahui Promosi Shaklee serta TIPS kesihatan terkini! 


Sihat Bervitamin
I'm Your SHAKLEE Independant Distributor
Naizatul Hasma (Nai)

ID No. 884995
SMS/WhatsApp : 019-4511649
Email : naiey08@yahoo.com
Fanpage : Vitamin Terbaik Teratakniagaku