Assalamualaikum...

Shaklee Independent ID 884995 SMS / WhatsApp 0194511649.Saya merupakan Pengedar SAH Shaklee di kawasan Puncak Alam, Shah Alam 2, Meru, Saujana Utama.

http://www.facebook.com/pages/Vitamin-Terbaik-Teratak-Niagaku/303766139738790?sk=info

"Barangsiapa yang bertakwa kepada Allah, nescaya Allah akan lepaskan ia dari masalah hidup Dan diberikannya rezeki dari sumber yang tidak diduga. Dan barangsiapa yang bertawakkal kepada Allah, nescaya Allah akan mencukupkan keperluannya. Sesungguhnya Allah melaksanakan urusan ( yang dikehendaki ) Nya. Sesungguhnya Allah telah mengadakan ketentuan bagi tiap-tiap sesuatu."

Monday, May 26, 2014

[TESTIMONI MEAL SHAKE] - Meal Shake buat Ahmad suka makan nasi :-)

[TESTIMONI MEAL SHAKE] - 

Meal Shake buat Ahmad suka makan nasi :-)

Meal shake sememangnya menjadi suplement terbaik buat anak-anak. Ia merupakan multivitamin yang lengkap dengan 19 vitamin dan mineral yang penting.  Meal Shakes Shaklee merupakan sumber protein dengan vitamin dan mineral tambahan. Ia menyediakan jumlah yang seimbang bagi setiap sembilan asid amino yang diperlukan oleh tubuh untuk tumbesaran dan perlindungan yang baik.

Dan lagi, Meal Shakes Shaklee mengandungi semua asid amino asli yang terdapat di dalam protein termasuk yang asid amino perlu dan juga tidak perlu.



15 Kebaikan mealshake untuk kanak-kanak yang ibu patut tahu adalah:
 
* Kurangkan Ekzema
* Untuk Tumbesaran
* Untuk Perkembangan Minda
* Untuk Tingkatkan Selera Makan anak
* Untuk Anak yang dah berhenti susu ibu
* Untuk Anak kekal aktif
* Sebagai perlindungan jangkitan penyakit kepada anak-anak
* Meningkatkan berat badan anak
* Membantu anak fokus
* Membantu kurangkan kekerapan asthma
* Mengatasi masalah sembelit pada anak
* Supplement yang sesuai untuk anak yang menghadapi masalah diabetes tahap 1
* Membantu menurunkan berat badan anak yang obesiti
* Ambil semasa sarapan meningkatkan kecergasan seawal pagi
* Supplement yang sangat mudah disediakan; boleh dicampurkan ke dalam bijirin atau susu

Meal Shake Multivitamin Kanak-Kanak

Sharing own testimoni

Ahmad: Mama, ahmad nak makan lagi..nak makan nasi...
Mama : Nasi dah abes..dah kemas semua..ahmad kan dah makan tadi. Susu nak?
Ahmad : Mee pun boleh la mama, ada tak..susu tk nak..ahmad dh besar

Sejak konsisten amek meal shake ni...syukur alhamdulillah..selera ahmad bertambah..dulu asyik susu susu susu... umur dah nak 4 tahun...so pemakanan selain susu amatlah penting untuk tumbesaran Ahmad.

Setiap pagi sebelum g school, Ahmad minum milo+meal shake..yg penting shake kaw kaw punye...
baru sedap...

Skg mama kene masak on time..lambat je ahmad mula laa..joget2 suh mama masak!

Meal Shake Multivitamin Kanak-Kanak
 Dari hati seorang ibu, saya really recommend Meal shake ini buat anak-anak yang aktif membesar. Alhamdulillah pelbagai reaksi positif yang saya dapat. Tak nak la puji melambung anak sendiri kan..apapun saya akan bagi nasihat dan tunjuk ajar pada setiap pelanggan saya :-).

So apa tunggu lagi, buat ibu bapa di luar sana jom dapatkan Meal Shake harini...


* DISCLAIMER: 
These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. 


Kami ialah Pengedar Sah Shaklee anda di Puncak Alam, Shah Alam 2, Sungai Buloh dan Shah AlamPenghantaran produk Shaklee menggunakan khidmat kurier ke seluruh Malaysia. Hubungi kami di naiey08[@]yahoo.com, atau SMS/WhatsApp ke 019-451 1649 (Naizatul). Jom LIKE FanPage Vitamin Terbaik Teratakniagaku untuk mengetahui Promosi Shaklee serta TIPS kesihatan terkini! 


Sihat Bervitamin
I'm Your SHAKLEE Independant Distributor
Naizatul Hasma (Nai)

ID No. 884995
SMS/WhatsApp : 019-4511649
Email : naiey08@yahoo.com
Fanpage : Vitamin Terbaik Teratakniagaku