Assalamualaikum...

Shaklee Independent ID 884995 SMS / WhatsApp 0194511649.Saya merupakan Pengedar SAH Shaklee di kawasan Puncak Alam, Shah Alam 2, Meru, Saujana Utama.

http://www.facebook.com/pages/Vitamin-Terbaik-Teratak-Niagaku/303766139738790?sk=info

"Barangsiapa yang bertakwa kepada Allah, nescaya Allah akan lepaskan ia dari masalah hidup Dan diberikannya rezeki dari sumber yang tidak diduga. Dan barangsiapa yang bertawakkal kepada Allah, nescaya Allah akan mencukupkan keperluannya. Sesungguhnya Allah melaksanakan urusan ( yang dikehendaki ) Nya. Sesungguhnya Allah telah mengadakan ketentuan bagi tiap-tiap sesuatu."

Monday, May 19, 2014

Coaching santai dengan Mommy Shaklee Saya

Coaching santai dengan Mommy Shaklee Saya

Alhamdulillah, baru berkesempatan untuk update berkenaan dengan coaching santai dengan mommy Sihatbervitamin.com. Mommy Tuty Rahiza a.k.a upline shaklee saya pemilik Mychibibox.com.Cuti hari wesak 13. Mei.2014 lepas saya meluangkan masa untuk menimba ilmu dan yang pastinya menyerap aura2 kejayaan mommy saya :-).

Pelbagai tip2 berkenaan dengan SEO setting khas untuk naikkan blog Sihatbervitamin.com ini. Segala jasa dan ilmu pastinya tidak akan saya persiakan. Coaching santai ini juga dihadiri oleh anak sedara a.k.a cucu mommy..iaitu Puan Afzan pemilik blog supplement4urhealth . 

Sesuatu yang menarik perhatian saya dalam coaching santai ini adalah tip-tips berkenaan dengan Law of Attractioo / LOA.


LOA - Law of Attraction; Antara topik yang saya perolehi sepanjang #coachingsantai dengan mommy saya ( Tuty Rahiza).

AIM FOR CAR BONUS FUND FROM SHAKLEE
Nampak tak nama sapa kat kunci tu. (DAH EDIT SIAP2 BUH NAMA SENDIRI)
hehehe..angan2 positif

hari2 tgk..hari2 terbayang dalam hati..hari2 mimpi..yg penting DOA..sentiasa sebut dalam DOA..

“Aku bertindak menurut sangkaan hamba-Ku.

Aku selalu bersama hamba-Ku sekiranya dia mengingati-Ku. Sekiranya dia mengingati-Ku dalam dirinya, Aku mengingatinya dalam diri-Ku.

Apabila dia mengingati-Ku dalam khalayak ramai, Aku mengingatinya di tengah khalayak yang lebih ramai lagi (para malaikat dan seluruh makhluk).

Apabila dia mendekati-Ku sejengkal, Aku mendekatinya sehasta. Apabila dia mendekati-Ku sehasta, Aku mendekatinya sejengkal.

Apabila dia mendekati-Ku dengan berjalan, Aku mendekatinya dengan berlari.”

(Direkodkan oleh Bukhari & Muslim)

Dalam Hadis di atas, Allah dah sebut terang-terang bahawa Allah bertindak mengikut apa yang kita sangka. Kalau kita bersangka baik dengan Allah, kita dapatlah yang baik-baik. Begitu juga sebaliknya.

JOM KITA BERSANGKA BAIK2 AJA..POSITIF AJA..APA YG DILAFAZKAN DI LIDAH MESTILAH SEIRINGAN DENGAN HATI YE...

#shakleebukanskimcepatkaya #lawofattraction #positiveforever #bepositive #shakleepuncakalam

* DISCLAIMER: 
These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. 


Kami ialah Pengedar Sah Shaklee anda di Puncak Alam, Shah Alam 2, Sungai Buloh dan Shah AlamPenghantaran produk Shaklee menggunakan khidmat kurier ke seluruh Malaysia. Hubungi kami di naiey08[@]yahoo.com, atau SMS/WhatsApp ke 019-451 1649 (Naizatul). Jom LIKE FanPage Vitamin Terbaik Teratakniagaku untuk mengetahui Promosi Shaklee serta TIPS kesihatan terkini! 


Sihat Bervitamin
I'm Your SHAKLEE Independant Distributor
Naizatul Hasma (Nai)

ID No. 884995
SMS/WhatsApp : 019-4511649
Email : naiey08@yahoo.com
Fanpage : Vitamin Terbaik Teratakniagaku