Assalamualaikum...

Shaklee Independent ID 884995 SMS / WhatsApp 0194511649.Saya merupakan Pengedar SAH Shaklee di kawasan Puncak Alam, Shah Alam 2, Meru, Saujana Utama.

http://www.facebook.com/pages/Vitamin-Terbaik-Teratak-Niagaku/303766139738790?sk=info

"Barangsiapa yang bertakwa kepada Allah, nescaya Allah akan lepaskan ia dari masalah hidup Dan diberikannya rezeki dari sumber yang tidak diduga. Dan barangsiapa yang bertawakkal kepada Allah, nescaya Allah akan mencukupkan keperluannya. Sesungguhnya Allah melaksanakan urusan ( yang dikehendaki ) Nya. Sesungguhnya Allah telah mengadakan ketentuan bagi tiap-tiap sesuatu."

Saturday, April 12, 2014

Shaklee NutriFeron - Sokongan ImunPengenalan

Gangguan alam sekitar dan pencemaran udara boleh mengganggu keseimbangan sistem imunisasi tubuh.

Gangguan terhadap keseimbangan menyebabkan tubuh mudah dijangkiti penyakit

Produk-produk Shaklee dapat memberikan sokongan terhadap imunisasi yang akan bertindakbalas terhadap sebarang serangan penyakit.

Kemajuan Besar Dalam Sains Imun Sistem

NutriFeron merupakan satu produk berpaten, campuran ekstrak tumbuhan bagi pengukuhan imun yang terbukti secara klinikal.

Produk berpaten NutriFeron

Bila diambil secara harian dapat meningkatkan pengeluaran interferon semulajadi tubuh badan anda yang merupakan pengaktif kritikal sistem imun.

- Formula berpaten eksklusif yang menyediakan tahap tertinggi bagi perlindungan imun harian kita.

- Satu-satunya suplemen yang dicipta oleh penemu interferon: Dr. Yasuhiko Kojima selepas lebih daripada 40 tahun penyelidikan.

Dr. Yasuhiko Kojima, penemu interferon
- Mengandungi MACH, satu campuran interferon yang merangsang ekstrak tumbuhan (500mg) yang telah dipatenkan. 
Campuran proprietari ekstrak tumbuhan semulajadi ini berasal daripada biji labu, bunga safflower, benih plantago dan kuntuman bunga Japanese Honeysuckle yang telah terbukti secara klinikal dapat menyokong dan merangsang proses gerak balas imun semulajadi pada tahap selular.

Campuran proprietari ekstrak tumbuhan semulajadi
- Terbukti dengan 4 kajian klinikal terhadap manusia.

- Boleh didapati secara eksklusif melalui Shaklee.
Shaklee NutriFeron

- Dalam satu kajian makmal baru-baru ini, NutriFeron telah menunjukkan yang ia memberi kesan secara positif terhadap sel-sel pembunuh semulajadi (NK) - sokongan tambahan bagi penemuan hebat dalam sains sistem imun.

Jom makan SHAKLEE untuk sihat!


Ingin dapatkan Shaklee NutriFeron?
Hubungi Naizatul, sms / whatsapp / viber : 019 4511 649.* DISCLAIMER: 
These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. 


Kami ialah Pengedar Sah Shaklee anda di Puncak Alam, Shah Alam 2, Sungai Buloh dan Shah AlamPenghantaran produk Shaklee menggunakan khidmat kurier ke seluruh Malaysia. Hubungi kami di naiey08[@]yahoo.com, atau SMS/WhatsApp ke 019-451 1649 (Naizatul). Jom LIKE FanPage Vitamin Terbaik Teratakniagaku untuk mengetahui Promosi Shaklee serta TIPS kesihatan terkini! 


Sihat Bervitamin
I'm Your SHAKLEE Independant Distributor
Naizatul Hasma (Nai)

ID No. 884995
 SMS/WhatsApp : 019-4511649
 Email : naiey08@yahoo.com
 Fanpage : Vitamin Terbaik Teratakniagaku